30 ting man kan lave på valentinsdag
Reklame:

Disse kreative Valentinsdag-aktiviteter vil få alle til at føle kærligheden den 14. februar.

Når det kommer til at fejre Valentinsdag, sigter vi alle efter at gøre dagen ekstra speciel for vores kære. Det kan betyde den traditionelle romantiske middag og udveksling af hjemmelavede valentinsdagsgaver, men at gøre noget lidt mere kreativt og unikt kan hjælpe med at vise din vigtigste person, hvor meget de virkelig betyder for dig. Heldigvis har vi en hel liste over fantastisk unikke ting at lave på Valentinsdag i år, uanset om du ønsker at gå på en romantisk date med din bedre halvdel, eller du planlægger en sjov pigeaften med dine venner. Og hvis du boykotter ferien helt, så tør vi foreslå, at du nyder nogle af disse aktiviteter helt alene, så du stadig har det sjovt, mens du holder af festlighederne.

Vi har lidt for enhver smag, som spænder over hele spektret fra at poppe en stor skål popcorn (og nogle bobler) og se de bedste Valentinsdag-film på sofaen til søde romantiske date-ideer, der vil varme ting op til en nat med en meget romantisk stemning. Så uanset om du er en aktiv, udendørs type, der kan lide at få dit blod til at pumpe sammen, eller mere af et indendørs menneske, der foretrækker at holde det hyggeligt og slappe af med din kæreste, så har vi noget, der passer. Og mange af vores muligheder er også budgetvenlige, hvilket beviser, at en god date ikke behøver at bryde banken.

1. Lyt til musik sammen

Som vi alle så i en af de mest romantiske film nogensinde – La La Land – er der intet, der bringer to mennesker sammen, ligesom musik. Hvis du har lyst til at gå helt ud, kan du endda prøve at genskabe en date med en jazzklub derhjemme: Bare klæd dig godt, tag en drink, tag nogle melodier på og omfavn din indre heksekat.

2. Stræk det ud med yoga

Nyd en afslappende tid sammen ved at strække det ud og centrere dit sind. For dem, der ønsker at få gang i de gode stemninger, kan paryoga hjælpe dig med at føle dig endnu mere forbundet med hinanden. Prøv en yogavideo derhjemme, hvis du ikke kender til en klub.

3. Spil i en arkade

Tag dit indre barn med ud at lege med en aften fuld af gaderacerspil og air hockey i din lokale spillehal. Vind din betydningsfulde andens hjerte på den gammeldags måde ved at give dem en sød og kitschet præmie som et Valentines minde.

4. Bestil en hjemmemassage

Forvandl dit hjem til et førsteklasses spa med apps som Soothe og Zeel. Det bedste er, at du kan falde i søvn, mens du soler dig i den efter-massage efterglød, fordi der ikke er lang vej hjem.

5. Syng karaoke

Har du en karaokemaskine? Syng din specielle duetsang sammen. Videnskaben har trods alt bevist, at det at synge sammen med en partner eller dine bedste venner er med til at bringe jer tættere sammen.

6. Hold en vin- og ostaften

Åbn din yndlingsflaske vin, og sæt den sammen med et lækkert hjemmelavet charcuteribræt. Glem ikke det sprøde brød, håndværksoste, speget kød og rynkede oliven for at afrunde det hele.

7. Gå til skøjtebanen

Uanset om du er en professionel eller nybegynder, så er skøjteløb med din kæreste lige så romantisk, som det lyder. Selvom du falder, vil nogen være der for at fange dig! Varm op med lidt trøstende varm kakao bagefter.

8. Besøg et konservatorium eller en botanisk have

Gå ud over de traditionelle røde roser i år og hiv din elskede rundt i en hel have med smukke blomster. Det vil give et fantastisk fotoshoot, og du får en romantisk tur i naturen med din kæreste. Det er også en dejlig portion natur for dem, der bor i koldere klimaer og i byer.

9. Tilbring natten på et fancy hotel

Selvom du ikke forlader din hjemby, kan et ophold på et fancy hotel føles som en anden verden. Tjek ind på et sted, skift til en blød badekåbe og glem ikke at bestille roomservice. Uanset om du hygger dig med en partner, din BFF eller flyver solo, så glem bestemt ikke morgenmad på sengen næste morgen.

10. Mal sammen

Hvis du hellere vil lave dit eget mesterværk, kanalisere din indre Bob Ross og tage en pensel. Følg med på YouTube-videoer derhjemme, hvis du er nybegynder, eller tag en Paint and Sip-klasse for nogle IRL-guidede instruktioner.

11. Tag på museum

Få en dosis kultur ved at tage til et nærliggende kunst-, historie- eller videnskabsmuseum. Hvis du ikke bor i nærheden af nogen, tilbyder nogle virtuelle ture online – en unik måde at lære noget nyt med din partner på. Det vil helt sikkert udløse nogle friske og interessante samtaler.

12. Del en romantisk aften under stjernerne

Du kan tage på camping eller bare stille op et par timer om natten på et sted, hvor stjernerne er synlige. Hvis det er for koldt til at trodse den faktiske nattehimmel, så få en lignende oplevelse på et nærliggende planetarium.

13. Tag en danselektion sammen

Spring over den traditionelle middag og kom på benene til en dansetime med din partner. Dansen kind-mod-kind vil skabe søde minder og gøre dig klar til næste gang, du er til et arrangement med et livligt dansegulv.

14. Genskab din yndlingsdate

Tag en tur ned ad memory lane ved at genskabe din yndlingsdate, uanset om det er første gang, I gik ud sammen, eller den, hvor I virkelig faldt for hinanden. Hvis du ikke kan gå på samme restaurant eller sted, så vær kreativ ved at lave det samme måltid derhjemme.

15. Hold en indendørs picnic

Vintervejret behøver ikke at forhindre dig i at planlægge den mest romantiske date af alle – et picnicmåltid. Find en ternet dug frem og dine bedste Valentinsdag-opskrifter på en sød indendørs picnic-date, som din kæreste ikke vil glemme.

16. Lej en hyggelig hytte i skoven

Læn dig tilbage i trøje-vejr og flygt ud i vildmarken, hvor du kan slappe af ved bålet og nyde noget varm chokolade. Gå udenfor for at se nogle naturlige vidundere, mens du er der.

17. Tag et afslappende bad

Tænd for det varme vand, tilføj din yndlings æteriske olie eller badebombe og se stress smelte væk. Åh, og spring ikke de aromaterapistearinlys og afslappende musik over.

18. Afhold en Valentinsdag’s Bake-off

På ægte Great British Baking Show-manér, hold en venskabelig konkurrence i køkkenet for at se, hvem der kan lave de bedste (og mest festlige) Valentinsdagsdesserter – selvfølgelig ekstra point for alt hjerteformet. Måske får du endda et håndtryk i Paul Hollywood-stil til sidst.

19. Lav mad sammen

De siger, at vejen til en persons hjerte går gennem maven, så test den teori ved at bruge kvalitetstid på at forberede en romantisk Valentinsdagsmiddag sammen. Du kan endda prøve en virtuel madlavningskursus – det er en fantastisk måde at droppe den traditionelle middagsdate for noget mere praktisk.

20. Planlæg et filmmaraton

Få lidt kvalitet af afslapningstid med din kæreste, bliv komfortable på sofaen og se alle jeres yndlingsrom-coms som maraton. Det er den perfekte måde at sætte stemningen til noget Valentinsdagsromantik på.

21. Lav noget håndværk

Bliv kreative og nyd en speciel Valentinsdag – håndværksaften komplet med dine yndlingsdrikke, snacks og masser af sjov. I kan give hinanden en DIY Valentinsdagsgave, eller endda konkurrere om, hvem der kan lave det mest kreative håndværk!

22. Hold en spilleaften

For dem med en konkurrencepræget (eller som bare kan lide noget god, gammeldags sjov), vil en spændende aften med brætspil gøre Valentinsdag mindeværdig. Op ante vil en venlig indsats eller to.

23. Udveksle kærlighedsbreve

Gør Valentinsdag endnu mere speciel ved at sætte ord på, hvorfor din partner betyder så meget for dig. Bliv virkelig specifik og super personlig, for et brev, der bliver et minde.

24. Tag på vandretur

Få dit blod i bevægelse for at varme tingene op på en mere, skal vi sige, sund måde. Tag på en naturskøn vandretur sammen og nyd alle de smukke seværdigheder og den friske luft. Det vil styrke jeres bånd, mens I også får noget tiltrængt tid væk fra jeres digitale enheder (Telefoner, computere og lignende).

25. Nyd morgenmad på sengen

Start dagen rigtigt med at servere en romantisk Valentinsdag-morgenmad, og nyd den derefter sammen, mens I slapper af i sengen, mens I stadig er i jeres pyjamas. Glem ikke champagnen!

26. Tag en naturskøn køretur

Sammensæt en playliste, der er værdig til et roadtrip, og kom på vejen, selv bare for at tage en tur rundt i byen. Der er noget ved at køre bil, der får samtalen til at flyde, især hvis I bare kører rundt og kigger ud af vinduet.

27. Bestil fra “dollar”-menuen

Hvem siger, at du skal bruge et væld af penge for at have det sjovt? Forkæl dine fastfood-trang og bestil fra “dollar”-menuen. For mindre end 70 kr hver får du en aften med mad og grin, og du vil føle dig fantastisk ved at vide, at du kan bruge dine penge på noget andet, som I begge ønsker i fremtiden.

28. Leg turist

Se på din egen by eller en ny by med friske øjne ved at komme ud og udforske den som turister. Gå en tur på hovedgaden og tjek kitschede butikker, tjek lokale kendetegn eller tag bare en slingrende gåtur gennem et område, du normalt ikke udforsker, for at få et nyt perspektiv og noget kvalitetstid.

29. Gå på genbrugs-shopping

Det eneste, der er sjovere end genbrug eller antikviteter, er at gøre med det din vigtigste person. Udfordr hinanden for at finde den mest vanvittige, mest unikke genstand eller skab helt nye looks til hinanden. Du vil helt sikkert skabe nogle minder, selvom du ikke finder skatte.

30. Tag en kælketur

Tag sammen afsted og få endorfinerne til at flyde med en tur til kælkebakken. Find den gamle kælk frem, hvis du har en, og tag på en hyggelig tur der kan ende med varmkakao. Bonus: Du kan ikke dele en kælk uden at sidde tæt.

Det var 30 ting I kan lave for at få en fantastisk valenstinsdag. Hvis du sidder med flere ideer så smid endelig en kommentar! Skriv også gerne hvad I så endelig lavede på valenstinsdag!

Ønsker du at læse om flere ting man også kan lave med familien? Så læs dette indlæg med 33 ting man kan lave med familien.

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply