Cover_Apex Legends
Reklame:

Apex Legends er en ny spiller på Battle Royale-scenen og en potentiel rival til både PUBG-spil og Fortnite, som er utroligt populære hos spillere på tværs af pc-, konsol- og mobilenheder.

Apex Legends er et nyt gratis spil fra Respawn Entertainment, som er samme hold som er bag den populære Titanfall-franchise. Mens mange er skuffede over virksomheden ikke har udgivet Titanfall 3, er mange dog tilfredse med denne nye udgivelse. Så meget, i virkeligheden, at spillet lykkedes at slå op over en million unikke spillere, ikke kun på sin første udgivelsesdag, men inden for de første otte timers lancering.

Hvorfor er dette spil så vildt? Vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af det. Du kan se den officielle gameplay trailer for spillet herunder.Hvad er Apex Legends?

Apex Legends er et ny free-to-play-first-person Battle Royale stil skydespil, der kan downloades på pc, Xbox One og PS4. Du kan få det her:

 • PC – Download fra Origin
 • Xbox One – Få det fra Microsoft
 • PS4 – Download fra PlayStation Store

Hvis du har gemt dig under en sten for det sidste år eller mere og ikke har nogen anelse om, hvad Battle Royale er, er premissen enkel nok. 60 spillere er faldet på en slagmark, hvor de skal søge efter våben, udstyr og ammunition, mens de kæmper mod andre spillere. En krympende ring skubber spillere tættere og tættere sammen, indtil bare en håndfuld er tilbage, og et enkelt hold sejre.

Apex Legends er sat 30 år efter begivenhederne i Titanfall 2. Det foregår et sted kaldet Outlands, hvor både mennesker og robotter er tvunget til at kæmpe for sejr i Apex Games. 20 hold af tre spillere kæmper i en rasende kamp for overlevelse. Denne kamp finder sted i et område – Kings Canyon – og der er helt sikkert potentiale for flere områder i fremtiden.

Apex Legends er dog ikke Titanfall 3, så gå ikke ind for at forvente mechsuits, wall-running, double-jump eller lignende ting. Det er et tempofyldt spil, med evnen til at glide over gulvet eller ned ad bakkerne. Det er også en strålende gunplay-stil, men Titanfall fans kan blive skuffede, hvis de forventer mere af den franchise med dette spil.

Hvis du ønsker at spille Apex Legends på din computer kan du her se de anbefalede og minimums specifikationerne.

Minimums krav:

 • OS: 64-bit Windows 7
 • Processor (AMD): AMD FX 4350 eller tilsvarende
 • Processor (Intel): Intel Core i3 6300 eller tilsvarende
 • Hukommelse: 6 GB – DDR3 @1333 RAM
 • Grafikkort (AMD): AMD Radeon HD 7730
 • Grafikkort (NVIDIA): NVIDIA GeForce GT 640
 • DirectX: DirectX 11-kompatibelt grafikkort eller tilsvarende
 • Krav til onlineforbindelse: 512 kbps eller hurtigere internetforbindelse
 • Harddiskplads: 22 GB

Anbefalede krav:

 • OS: 64-bit Windows 7
 • Processor (AMD): Ryzen 5 CPU eller tilsvarende
 • Processor (Intel): Intel Core i5 3570K eller tilsvarende
 • Hukommelse: 8 GB – DDR3 @1333 RAM
 • Grafikkort (AMD): AMD Radeon R9 290
 • Grafikkort (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 970
 • DirectX: DirectX 11-kompatibelt grafikkort eller tilsvarende
 • Krav til internetforbindelse: Bredbånds forbindelse
 • Harddiskplads: 22 GB
Origin Laucher Apex Legends

Kan man spille Apex Legends på tværs af enheder? (PS4, PC, Xbox)

Nej. Selv om Apex Legends er tilgængelig til at spille på pc, understøtter Xbox One og PS4 ikke i øjeblikket crossplay på nuværende tidspunkt.Hvordan er Apex Legends anderledes end andre Battle Royale spil?

Apex Legends skiller sig ud fra andre Battle Royale-spil ved at inkludere menneskelige og robothelte kendt som “Legends” – disse er tildelt specielle evner og angreb, som adskiller dem i kamp. Tænk Overwatch, men med Battle Royale stil gameplay.

Dette er temmelig usædvanligt, da de fleste andre spil i denne genre skaber lige vilkår ved at sætte alle på samme fod, og ingen har derfor fysiske egenskaber eller evner der giver dem fordele overfor modstanderne.

De forskellige legenders færdigheder kan også fungerer godt sammen med hinanden og kan bruges til at supplere holdet for at gøre dig og dit hold til en effektiv kampenhed.

Spillet er også usædvanligt, da det kun understøtter tre-spiller squads på dette tidspunkt. Der er ingen solo eller duo spil i øjeblikket, men rygterne er begyndt at komme om at disse snart vil være mulige så du kan kæmpe alene eller med en enkelt kammerat.

En anden forskel kommer, når du hopper ind i et spil. Et medlem af holdet er valgt som “jumpmaster” – hvilket hovedsagelig er holdlederen, der vælger, hvor holdet lander. Andre spillere i holdet er bundet til “jumpmasteren”, når de låser sig fast på landingspladsen og sikrer, at holdet holder sammen og er klar til action.

Andre højdepunkter omfatter evnen til at bruge zipliner til at svæve på tværs af områder på kortet og forskellige luftballoner, som du kan vove dig op til da svæve over åben grund til et andet sted. Spillere er også i stand til at kalde på ting som airstrikes for at ødelægge fjendens hold.

Med Apex Legends er det også muligt at genoplive sårede holdkammerater. Hvis en af jeres squadmates dør, men du klarer og overlever slaget, kan du gå til deres loot-kasse og hente deres banner / dataclip og tage det til et grønt respawn-sted. Derfra kan du bringe dem tilbage i kampen. At gøre det er risikabelt, da det tager tid og udsætter dig for at blive dræbt, men det er umagen værd at holde holdet i fuld styrke. Genoplivede holdkammerater vil ikke have nogen våben, når de vender tilbage. Det betyder også, at hvis du dør, behøver du ikke bare at være tilskuer til slutningen af kampen.

Det er også vigtigt at vide, at der ikke fall-damage, så du behøver ikke bekymre dig om en pinlig død for at falde fra en høj placering.

Apex_Legends_Bloodhound

Loot og Udstyr i Apex Legends

Apex Legends ligner andre Battle Royale spil, fordi der er varierende niveauer af loot spredt rundt på kortet. Ikke kun våben kan findes, men rustning og ammunition også. Disse varierer i kvalitet, som fremhæves af farverne – grå, blå, lilla og guld.

Den almindelige rustningsudstyr findes med hjelm og kan samles op, men der er også en skjolds og evnen til at genoplade skoldet og dit helbred ved at finde støvler, mens du spiller.

At dræbe andre spillere giver dig adgang til deres gear. Sårede spillere taber kasser, disse kasser er fremhævet i forskellige farver for at fortælle, hvilken spiller der har det mest værdifulde gear og hvad man skal tage først.

Spillere kan også fremhæve ting og fjender for deres team med et “ping” -system. Dette gør det muligt for holdet at se vigtige ting i det nærliggende område og er en glimrende løsning for dem, der ikke har eller ikke vil bruge en mikrofon. Visuelle og hørbare pinger gør det lettere at få fat i dine venner og holde holdet samlet.

En fed feature ved Apex Legends er den enkle måde, looting fungerer på. Hvis du bytter dine våben, vil eventuelle vedhæftede udstyr automatisk flytte til den nye pistol, hvilket sparer dig besværet og tiden der skal bruges på at tilpasse det hele manuelt.

En anden stand-out funktion af Apex Legends er “mesteren” / “the champion”. Dette er én specifik spiller i en given kamp. Det er vinderen af et tidligere spil, der nu ses som den vigtigste spiller i det nye spil – kun fordi at ved at dræbe ham giver dig flere experience points.

Et billede af denne “mester” er vist på store skærme rundt om i spillet verden som en konstant påmindelse om deres værdi til andre spillere.

Det er værd at bemærke, at hvis du abonnerer på Origin Access, PlayStation Plus eller EA Access, så får du noget loot, før du starter med at spille.

Hvordan fungerer levels og experience-points?

Ved at spille og vinde kampe tjener spillere experience points. Disse points vil gøre at du leveler op. Hver gang du får et nyt niveau, vil du også tjene belønninger som Apex Packs og Legend Tokens.

I øjeblikket kan spillere nå et level maksimum på 100, men kan stadig fortsætte med at optjene Legend Tokens efter dette punkt.Hvilke legender er der at vælge imellem?

Apex Legends tilbyder en række forskellige figurer / legender der har deres egne specielle evner. Disse “Legends” giver dig mulighed for at vælge en karakter, der passer til din egen spillestil og tilpasser dermed din oplevelse

Disse legender har både et taktisk træk og et ultimativt. Disse er underlagt nedkøling for at forhindre dem i at blive overbrugt og holder derfor spillet afbalanceret. Hver legende har også en passiv evne, de kan bruge i hele spillet.

Der er i øjeblikket seks hoved legender tilgængelige med to flere der tilgængelige at låse op. Du kan låse op for de andre karaktere ved at tjene 12.000 Legend Tokens fra gameplay sessioner.

Udviklerne overvåger, hvordan disse karakterer bruges og tilpasser hele tiden evner for at sikre en afbalanceret og afrundet gameplayoplevelse.

Pathfinder aka Stifinderen

Pathfinder er en funky udseende robot med nogle smarte evner. Han har en gribekrog, der hjælper ham med at flyve rundt på kortet og finde bagkanten på fjenderne. Han har også en meget handy evne, der lader ham hacke søgemaster for at se, hvor den næste ringplacering skal være – og hjælper hans hold til at være der første. Hans ultimative evne er en zipline, som hele holdet kan bruge til hurtigt at komme ud af (eller i) fare.

Gibraltar aka Tanken

Gibraltar er en chunky tanklignende karakter med en stor personlighed. Han har en beskyttelseskuppel, der midlertidigt kan beskytte holdkammerater mod skade, en personl beskyttelsesskærm for nærkampkamp og evnen til at tilkalde en airstrike. Gibraltar er go-to-karakteren for spillere, der nyder en defensiv spillestil.

Mirage aka Hologrammet

Mirage kan distribuere forskellige holografiske enheder med det formål at bedrage fjender og få dem til at skyde på det forkerte sted. Hans ultimative evne lader ham implementere flere hologrammer designet til virkelig at forvirre fjenden. At have Mirage på holdet bør helt sikkert skabe interessant gameplay.

Bloodhound aka Blodhunden

Denne spilles evner ser næsten ud til at være alt for stærke og over powered ved første øjekast. Bloodhound er en teknologisk tracker – hvilket betyder at han kan stalke fjender og afsløre deres placering med lethed. Ved hjælp af Bloodhound kan du se fjender gennem vægge, røgskyer og endda spore deres fodspor.

Lifeline aka Supporteren

Lifeline er supporten, der er i stand til at udnytte passive og aktive helbredende evner. Disse omfatter indsættelse af en helbredende drone for at give holdkammerater et ekstra livs boost, aktiverer et lille skjold for at beskytte sårede holdkammerater, mens de genoplives og en ultimativ evne, der lader hende påkalde en “care package”. Denne “care package” er fyldt med tilfældige våben og sundhedsartikler – så det er det hele værd at have Lifeline på dit hold.

Wraith aka Skyggen

Wraith er en temmelig speciel legende, som har evnen til at manipulere tiden ved at åbne en rift i virkeligheden. Det betyder, at hun kan blive usynlig i en vis periode, flytte mellem to steder ved hjælp af portaler og også fremhæve fjender til hendes hold løbende.

Caustic aka Videnskabsmanden

Caustic er i sandhed en ond videnskabsmand med en dårlig holdning. Han smider giftige gasfælder, noxgasgranater og har evnen til at se nogen der tilfældigvis er dækket af gasen og alligevel overlever. Han er tænkt som en anden defensiv klasse som Gibraltar og bestemt en kraft, der skal regnes med.

Bangalore aka Soldaten

Bangalore vil sandsynligvis være en Titanfall fan favorit. Hun har evnen til at sprinte hurtigere mens hun er under beskydning, skyde en røggranat for at lave dække for holdet og til at ringe til en artilleri strejke. Bangalore er soldatklassen og en rigtig fighter.

Hvad med mikrotransaktioner?

Apex Legends er gratis at spille, men spillet har også mikrotransaktioner. Disse omfatter lootboxes (kendt som Apex Packs) og en premium valuta kaldet Apex Coins. Dette gør det muligt at købe kosmetiske genstande i butikken – skins, våben camoer og andre kosmetiske genstande, der ikke spiller nogen rolle i gameplayet udover at se fedt ud.

Du kan også betale rigtige penge for nye legender eller spille spillet for at låse dem op. Apex Legends er ikke pay-to-win, og det er omhyggeligt afbalanceret for at sikre, at alle får et retfærdigt spil.Octane, den nye Apex legende

Octane er officielt den første nye legende til at slutte sig til legenderne fra Apex Legends. Efter meget spekulation, data mining og mystiske jump pads, bekræftede Respawn den 18-03-2019, at Octane vil blive tilføjet til Apex Legends med Season 1 Battle Pass, som er live i dag.

Octane er ikke inkluderet i det gratis Battle Pass. Han koster 12.000 Legend Tokens eller 750 Apex Coins.

Octavio “Octane” Silva har et stimpak-baseret kit. Hans aktiverede evne, Adrenaline Junkie, opgiver liv for hastighed. Den oprindelige octane leak sagde, at dette beløb var 30 procent hastighed og immunitet over for slowdown effekter (såsom Arc Star stun eller Caustic’s gas) i bytte for 10 procent liv, selvom disse tal måske er blevet justeret lidt. Hans passive evne regenererer liv over tid efter ikke at have taget skade, og hans ultimative evne placerer en springpude på jorden, som kan bruges til at komme hurtigt frem eller for at få taktisk fordel.

Octane lancerers med Apex Legends Sæson 1 Battle Pass i dag den 19-03-2019, som også indeholder 100 belønninger som skins, stat trackers og andre unlockables.null


Vi håber dette indlæg gav dig den information du søgte! Husk og tjek vores andre spændende indlæg.

God dag!

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply