Kyssende par
Reklame:

Hvis du er kommet til denne side for at finde ud af, hvordan du får et kys på nytårsaften, så lad mig sige det er simpelt: vis dit behov. Fortæl alle på værelset: Jeg vil kysses. Der er ikke noget øjeblik, hvor dine hensigter kan være bedre tilpasset arrangementets end sidste sekund i sidste øjeblik på et år. Ingen vil se ned på dig for lysten den 31. december.

Men hvis du faktisk er kommet ind på denne side for at lære, hvordan kys fungerer, tænker jeg generelt der er en tre-trins instruktionsvejledning som kan lære dig at kysse, lad mig belønne dit Googling-hjerte. Jeg siger ikke, at alle kys er betydelige, heller ikke at alle kys ved hvad de gør. Men disse retningslinjer vil hjælpe dig på vej. Med tiden kommer beherskelse og dets mange belønninger.

 1. Du har læber. Brug dem.
  Måske tror du, at alle bruger dem. Men jeg kender et bestemt slags kys, hvor der er alt for meget tandarbejde, tænder mod tænder. Og så, selvfølgelig, tungen, som i dette tilfælde ikke er nogen spænding overhovedet. Ingen læber, ingen give-og-tage. Et kys kræver en lille overgivelse, ja. Men der må også være modstand. Derfor er læberne til.
 2. Tryk, tag ikke fat.
  Brug dine hænder. Dette er ikke distraherende, og det er ikke forspil. Ikke altid. Det er emotionelt. Der sker meget på grund af hænderne og fingerspidserne. Hænder åbner op for ting.
 3. Man må ikke “stjæle” kys. Bed om dem.
  Vær sikker på, der er en tilladelse involveret. Mange mennesker vil fortælle dig, at det er høfligt at spørge. Måske, hvis situationen kræver det. Andre situationer kan du bare tage chancen. Jeg stoler på, at du kender forskellen.

Det forekommer mig, at du ikke kan imponerer, før du kan kysse ordentligt. Der er fødevarer du ved ikke hvordan man spiser, ord du ikke kender og hvordan man udtaler, ting, du vil ikke kunne navngive. Seksuelt vil du ikke vide, hvor du skal slå til. Jeg er ikke engang sikker på, at du kan køre bil, hvis du ikke ved hvordan det er at kysse. Så lær det! Heldigvis for dig er den eneste myndighed, du nogensinde har brug for at konsultere, lige der, presset op mod dig, læbe til læbe. Når du får det rigtigt, vil de fortælle dig det, du vil vide det, og måske vil nogen måske lytte til dine lektioner!15 ekstra tips!

Hvis ovenstående ikke var helt nok kan du her også få 15 ekstra tips som helt sikkert vil gavne dig i fremtiden.

 1. Den gode kysser holder det #ægte.
  Det #1 kys være et semi-anstændigt kys: Du vil faktisk. Hvis du kun kysser nogen, fordi det føles som noget du “skal” gøre ~ i øjeblikket ~ eller fordi du føler et underligt pres, så TRÆD TILBAGE og sig nej tak.
 2. Den gode kysser respekterer samtykke.
  Et godt planlagt “Kan jeg kysse dig?” kan være smooth. Grænser er vigtige – du skal sørge for at du og din kyssepartner er på samme side.
 3. Den gode kysser forstår vigtigheden af ​​at slå til.
  Som din engelsklærer siger: setting = time + place. Er det rigtige sted for det første kys i din bedstemors hus eller midt i et argument, eller når du har influenza? Sikkert ikke.
 4. Den gode kysser dufter friskt.
  Ønsker du at være så tæt på en andens ansigt og så finde ud af, at deres mund lugter som en kontainer bag Netto? Nej. Hvis du forventer en tur til Make-out-Town, skal du undgå stinkende fødevarer som hvidløg, løg, ost osv. Det er grundlæggende manerer.
 5. Den gode kysser bevare roen og undgår speciel læbepomade.
  Ingen kan lide, når dit “glansspil” er stærkt. Din kyssepartner forsøger at kysse dine faktiske læber, ikke dine Melon Mango læber, så hold dig til den gode neutrale læbepomade.
 6. Den gode kysser kender til: Mindre er bedre.
  Tænker du for meget på at lave et ~ sexet trick ~ du har lært, ender det med at føles som tandpleje. Pro kyssere ved at starte småt og langsomt, og kunne skure op hvis der er lyst til at gøre det rigtigt. Åh, du ved det.
 7. Det gode kys er ANTI-HIKKE.
  Har du set filmen kærlighed ved første hik? Det virker! Få din kysse partner til at kysse dig lidt på halsen og derefter på læberne. Så skulle den hikke gerne være forsvundet.
 8. Den gode kysser ved, at læberne kun er grundlæggende.
  Prøv også disse steder: Under kindbenet.
  Blød plet bag øreflippen.
  Lige over kravebenet.
  Tippen af næsen
  Inde i håndleddet.
  På panden.
  På skulderen.
  Lukkede øjenlåg. #THEPOSSIBILITIES.
  Giv jer begge et sekund til at trække vejret igen og freakin ‘udforsk!
 9. Den gode kysser tager den lange rute.
  Overvej dette som Google Maps for dine kys:
  Start ved læberne, kys (INGEN TUNGE) forsigtigt ned mod hagen, så hele kæben gå derefter mod øret. Herfra, giv deres øreflip et lille nip eller hvisk forsigtigt … “Så, hvornår får vi McDonalds?” (Valgfrit)
  Snige op på partneren bagfra og kys fra toppen af ​​deres skulder langs kurven mod deres øre. (Og igen, den Valgfri Whisper: “Jeg vil gerne spise en hel pizza med dig.”)
  Kys forsigtigt panden, begyndende ved hårlinjen, langs næsens hældning, der slutter ved læberne. Tillykke: Du er nu god.
 10. Gode kysse kan holde tungen i skak.
  Første regel af tunge: SPAR PÅ TUNGEN. Start med bare at finde deres tunge med spidsen af ​​din – næsten som en blid armlægning – træk derefter tilbage. Prøv at komme forbi spidsen af ​​deres tunge – træk derefter tilbage. Klik spidsen af ​​deres tunge – træk derefter tilbage. (Savl og åndedræt i munden sker, når du ikke trækker tilbage.) Når du føler for det, kan du prøve at køre tungen langs indersiden af ​​deres overlæbe eller trække en hurtig slik under deres øverste læbe i en slags “kom-her”.
 11. Den gode kysser bruger for-spil.
  Før du kysser, læn dig ind og træk dine læber forbi deres, langsomt og let, og træk derefter tilbage. Tag en en-pause til at overraske partneren med “OMG WTF – Jeg har brug for dine læber” -reaktionen, før du går ind for kysset.
 12. Den gode kysser kan klare dårlige kyssere som en proff.
  At pause en aggressiv kysser ved at læne sig tilbage, lægge hånden forsigtigt på halsen – er næsten som at sige “Slap af”. Tag det ned 4 hak. Omdirigere en alt for akrobatisk kysser ved at trække dig tilbage, lige nok, så du kan hviske og sige: “Jeg kan lide at kysse dig sådan.” Fortsæt med hvad du vil have gjort. (Bed din partner om at læse denne artikel så du ved, at de ved hvordan de skal gøre.)
 13. Den gode kysser blander det op.
  Bare fordi du kysser din partner, betyder det ikke, at du ikke kan blande tingene lidt op. Måske blander du det op fra ikke at prøve tungen til at prøve lidt mere tunge. Føl stemningen for at se, hvilket slags kys ville være bedst.
 14. Den gode kysse ved, at kysse ikke er alt.
  At kysse er FANTASTISK, men der er så mange andre måder at vise hengivenhed på. Hold din partner i hånden eller kys deres hånd. Sig noget uventet og sødt i din elskedes øre. Køb dem en lille overraskelsesgave uden nogen grund. At kysse hjælper med at opbygge romantik, men der er mange ting, der kan holde ilden levende.
 15. Den gode kysse holder altid deres øjne lukkede.
  Alvorligt talt, er der ingen grund til at have dine øjne åbne mens i kysser! Det gør bare tingene super akavet og dræber stemningen.


Dette indlæg har forhåbentlig givet dig lidt råd og gode ideer som du nu kan afprøve. Hvis du har en kommentar eller nogle tilføjelser glæder vi os til at se dem nede i kommrentarfeltet! Held og lykke med kysseriet!

God dag!

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply