Sådan rengøre du dit badeværelse - 10 nemme trin
Reklame:

Hvilket værelse i huset kan du mindst lide at gøre rent? Vi vil vædde med, at du sagde badeværelset. At rengøre bruser, badekar, toiletter og andre overflader af alle mulige former tager både tid og albuefedt. Rengør dine badeværelser hurtigt og effektivt ved at bruge denne 10-trins proces.

1. Fjern alle genstande fra deres sædvanlige steder.

For de bedste resultater skal du udføre dette trin for hele badeværelset på én gang i stedet for mens du er igang. Fjern alle dine produkter fra bruseren og/eller badekarret. Smid alle brugte håndklæder og tæpper uden for rummet. Flyt også genstande fra borde uden for badeværelset. Glem ikke at få fat i eventuelle skraldespande.

2. Støv af og fej.

For at slippe af med støv, tag fat i din støvsuger med et langt håndtag for at fjerne eventuelle spindelvæv i hjørner, på lysarmaturer eller i ventilationsåbninger. Hvis du stadig ikke kan nå spindelvævene, så find en trappestige for at komme højt op. Når det er gjort, skal du feje eller støvsuge gulvene for at samle hår og andet snavs op, der kan have samlet sig på gulvene.

3. Påfør rengøringsmiddel på bruser og badekar.

Påfør et universalrengøringsmiddel, hvis du rengør regelmæssigt, eller et syrebaseret rengøringsmiddel, hvis du har alvorlig ophobning til dit brusebad. Glem ikke brusebanen og inden for brusedøren, hvis det er relevant. Lad det nu trække.

4. Tag fat på andre overflader.

Spray universalrengøringsmidlet på din rengøringsenhed (dvs. mikrofiberklud, svamp osv.), og tør alle håndklædeholdere, hylder, fodlister, døre, persienner og vindueskarme af. Arbejd i sektioner fra toppen af rummet til bunden og venstre mod højre.

5. Bland rengøringsopløsning til gulv.

Fyld en spand med varmt vand og den anbefalede mængde universalrengøringsmiddel.

6. Start på bruseren og badekarret.

På dette tidspunkt vil rengøringsmidlet have gjort meget af arbejdet for dig, så du let kan skrubbe løst snavs og ophobning væk. Rengør alle vægge, gulve og andre overflader inden skylning.

7. Afslut bruser og badekar.

Stil de ting på plads, du har fjernet, aftør dem om nødvendigt, mens du går, og luk derefter badeforhænget eller døren. Hvis du har en brusedør, skal du bruge glasrens for at give den en stribefri finish.

8. Rengør håndvask og spejl.

Spray universalrengøringsmidlet på vasken, vandhaner og bordplader, og tør derefter af med en ren klud. Hvis du har ophobning i vasken eller i en sæbeskål, skal du bruge en skrubbet svamp til at løsne, før du tørrer den af. Brug glasrens på dit spejl. En klud fugtet med vand fjerner støv fra kabinettets overflader.

9. Rengør toilettet.

Hvis du regelmæssigt skrubber inde på dit toilet, bør universalrenseren klare arbejdet. Spray eller drys et toiletspecifikt rengøringsmiddel, hvis der er ophobning, og skrub derefter med en toiletbørste før skylning. Spray ydersiden af toilettet med universalrengøringsmidlet, og tør derefter af med en ren klud.

10. Rengør gulvet.

Dyp din moppe ned i spanden med rengøringsopløsning, klem overskydende vand ud, og rengør derefter badeværelsesgulvet. Når gulvet er tørt, skal du udskifte skraldespanden og dine nyvaskede håndklæder.

Bedste måde at rengøre et badeværelse på

Den bedste måde at rengøre et badeværelse på er ved at holde det pænt mellem rengøringerne. Selvom ovenstående tips hjælper dig med at rengøre dit badeværelse hurtigt og effektivt, skal du følge nedenstående tips for at holde det konsekvent rent:

  • Brug støvsuger på badeværelset til daglig opsamling af hår og andet snavs på gulvet.
  • Installer et hårfang i dit afløb for at undgå ophobning. Når vandet ikke løber ud, som det skal, efterlader det en grim ring omkring bruseren eller badekarret.
  • Skrap brusevægge efter brug for at holde vandmærker i skak.
  • Opbevar mindre genstande i kurve for at undgå rod.

Sådan rengøres et badeværelsesgulv

Af alle de overflader på badeværelset, der kræver rengøring, er gulvet en af de vigtigste. Den bedste måde at rengøre et badeværelsesgulv på er ved at følge disse trin:

  • Ryd først gulvet for alle genstande, såsom kurve, håndklæder, toiletbørste osv.
  • For det andet, feje eventuelt støv op, der har samlet sig på gulvet, især i hjørnerne.
  • For det tredje skal du bruge en støvsuger til at fjerne eventuelle resterende snavs.
  • For det fjerde blander du varmt vand og et universalrengøringsmiddel i en spand, og tør gulvet.
  • Hold endelig alle ude af badeværelset længe nok til at lade gulvene tørre.

Vi håber denne artikel var det du søgte. Hvis du ønske at finde flere spændende indlæg så besøg vores blog lige her!

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply