Kærlighed og dating
Reklame:

I sidste weekend stødte jeg på en ven på en restaurant, der lige er begyndt at date en ny pige. Min ven delte senere med mig, hvor angst provokerende dette nye forhold er blevet. Efter et par uger er de officielt kommet ind i den akavede fase, hvor usikkerhed er dominerende, og jeg er sikker på, at begge dele af parret bruger meget tid på at tale om forholdet med deres respektive venner. Åh, det drama, som ny kærlighed bringer!

Begyndelsen af ​​et nyt forhold er skræmmende, fordi du ikke rigtig kender den person, du dater, så du kan ikke være sikker på, hvad du vil få og hvad der vil ske. Med andre ord investerer du i et forhold baseret udelukkende på tro, eller dit håb om, at denne nye person vil være god for dig. Men lad os alle indrømme, at der er risici ved at blive forelsket! Kan du forestille dig at tage tusinde kroner og sætte det i en aktie, som du ikke ved ret meget om? Hvis du kun kendte et par detaljer om det firma, du investerede i, ville du sandsynligvis beslutte ikke at investere i det. Hvorfor? Fordi det ville føles for risikabelt.

Men i et forhold er tiltrækningen til en ny elsker så stærk, at det føles som om du virkelig ikke har noget valg overhovedet. Hvis du kan lide personen og vil lære dem bedre at kende, har du intet andet valg end at fortsætte. Oddsne føles så høje, fordi du ender med hurtigt at tilknytte dig til en ny, selvom du ikke kender den person godt nok til at vide, om det virkeligt er sikkert at stole på ham eller hende. Virkeligheden er, at processen med tilknytning sker meget hurtigere end processen med at kende nogen på et virkelig dybt niveau. Hvis vi kun kunne sænke farten i vores hjerter, så kunne vi beskytte os bedre fra potentielle kærligheds problemer, ikke sandt?Men vent – jeg blev pludselig så opsnappet skriftligt om ny kærlighed, at jeg næsten glemte at vi faktisk har kontrol over, hvor hurtigt vi tilknytter os til nogen ny. Sikkert, hormoner er på arbejde, og der er den ubestridelige spænding ved det første kram eller kys med en person, du er vildt tiltrukket af, men det betyder ikke, at vi igen skal carjacke nogen, tage til Vegas og blive gift i et cheesy kapel på den første nat.

Selv om trangen kan være stærk til at tilbringe al din tid med din nye kærlighed, og hoppe i sengen for at forsegle aftalen og – endelig – lindre din intense nysgerrighed, skal vi være voksne nu og huske vi er højt udviklede individer, der kommer fuldt ud udstyrret med frontal lapper, der giver os mulighed for at planlægge og træffe gode beslutninger. Det virkelige mål bliver langsommere midt i den seksuelle følelsesmæssige storm af ny kærlighed for at samle vores tanker og fortsætte med en sund forsigtighed.

Kærlighed på stranden

De 4 regler inden for kærlighed

Nedenfor vil jeg give dig et par råd for at hjælpe dig med at kontrollere din angst og starte et nyt forhold mere sikkert og forsigtigt.

  • Regel nr. 1: Hvis du trækker vejret og siger ordene “The One” i de første par måneder, er oddsene, at du er på vej i problemer. Lad ikke dig selv tænke på denne måde. Du skal slappe af og holde dine forventninger så realistiske som muligt – vel vidende, hvor svært det er.
  • Regel nr. 2: Gå ikke i seng med hinanden for hurtigt. For dem af jer (jeg gætter mere end 95%), der ikke venter til ægteskabet for at fuldføre forholdet, må du ikke tager partneren med i sengen, før du i det mindste har haft et par dates eller tre. Stol på mig: På denne måde vil du finde ud af, hvordan følelsesmæssigt kompatibel du er, før du giver sex og hormonerne overtaget.
  • Regel nr. 3: Dine venner og familie bør ikke møde den person, du dater indtil en solid måned hvor i har datet – og dates uden røde flag. Hvis du har datet et par uger, men har bemærket nogle områder af svækket interesse, skal du tage en ekstra måned for at lære din nye partner bedre at kende, så du kan finde ud af om han eller hun virkelig vil gøre en indsats.
  • Regel nr. 4: Brug hvad mental sundhedsudøvere kalder “selv-talende” eller hvad alle andre kalder “mantraer” for at holde øje med det større billede, når den spirende intimitet gør dig ivrig. Fortæl dig selv små ting (enten mentalt eller med noter, du forlader rundt om dit hus) for at berolige dig selv, som fx “Fokuser på, om du kan lide ham, ikke om han kan lide dig” eller “Hvis det er meningen i skal være sammen, så ringer hun, og hvis ikke har jeg mere energi til at kigge efter en anden”.


Nej, forhold er ikke let, og usikkerheden for at falde for nogen er stor for alle. Men sænk farten og give dig tid til at interviewe den person, du er interesseret i, og lær om den persen er den bedste du kan investere din tid og kærlighed i!


Vi håber dette indlæg kommer til at hjælpe dig i dit fremtidige kærlighedsliv! Skriv endelige en kommentar i feltet herunder så vi evt kan snakke lidt mere om det!

God dag!

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply