Hvordan fungerer Tinder
Reklame:

Vi vil her guide dig gennem hvordan du downloader Tinder appen, hvad Tinder er, hvordan Tinder fungerer. Du vil ydermere kunne læse hvorfor det er den mest populære dating app i verden. Vi inkluderer her også lidt om features du kan få hvis du vælger at betale for Tinder Plus eller Tinder Gold.

For kun få år siden var online dating kun noget vi forbandt med desperate eller creepy mennesker. Ingen turde heller at indrømme at de søgte efter eller havde fundet kærligheden online. I dag er det den nemmeste vej for singler at møde nye mennesker. Det ser hermed ud til at de fleste singler, både mænd og damer, benytter sig af appen.

Der er en lang række gode dating apps, men der er hovedsageligt kun én app folk benytter sig mest af, nemlig Tinder. I dette indlæg vil vi fortælle om hvad Tinder er, hvordan man bruger Tinder, hvorfor Tinder er så populært og meget mere. Vi kommer også ind på hvorfor du måske ikke får den store opmærksomhed.Hvad er Tinder?

Tinder er en online dating app som matcher brugere baseret på deres fysiske tiltrækning til hinanden. Den viser dig andre Tinder brugere som falder inden for din præference i forhold til, alders interval, køn, afstand fra hinanden, og appen viser om i har fælles venner.

Du bestemmer selv om du kan lide udseendet af den anden person: hvis du gør, super, hvis du ikke gør, kommer de aldrig til at vide det. Hvis i begge er interesseret, så tilbyder Tinder en besked funktion. Den gør at i kan begynde en privat chat hvor man kan snakke og lære hinanden at kende. Det er meget som at blive introduceret til en flot ven af en ven i en bar. Det fjerner dog den klodsede og fulde matchmaker og de pinlige øjeblikke som kan opstå i situationen.

Hvordan får jeg Tinder?

Tinder er tilgængelig som en gratis app for både Android og iOS. Du skal blot downloade appen fra App Store eller Google Play. Tidligere ville du være nød til at have en Facebook konto at logge ind med, men siden Cambrigde Analytica skandalen har Tinder lavet muligheden for at oprette en konto kun ved hjælp af et telefonnummer. Dette vil dog fjerne nogle af appens features. Disse er eksempel at uploade billeder direkte fra Facebook, og vise dig når i har fælles venner.

Hvorfor er Tinder den mest populære dating app?

Mennesker der er blevet spurgt om dette fortæller, det er fordi Tinder er så simple en app. Der er ikke nogen 100 spørgsmåls lang registrerings proces og man skal ikke passe ind i en masse små bokse før man kan begynde at ”møde” nye mennesker. Og imens personligheder er det vigtigste i længere forhold, erkender Tinder at når man udvikler en tiltrækning på baggrund af hvor godt man passer sammen, kommer dette ofte i anden række når det kommer til udseendet. Det er også perfekt til mobilbrug, f.eks. når du er i byen, har du haft et par øl, og du har dit game-face på.

Hvordan bruger jeg Tinder?

Tinder er en simpel app at bruge. Du skal blot downloade den, logge ind med din Facebook profil, vælge dit køn, din præference for alders interval, og hvor langt du er forberedt til at rejse for at møde din match. Når Tinder finder brugere som, matcher dine kriterier, placere appen et kort på din skærm der viser dig et stort billede af personen. Du kan her trykke for at se en kort beskrivelse de har skrevet. Under billedet er der et hjerte ikon og et kryds. Tryk på hjertet hvis du kan lide den du ser og tryk på krydset hvis ikke. Du kan også swipe til højre hvis du kan lide personen eller til venstre hvis du ikke kan lide personen. Hvis du har liket en person som også har liket dig, fortæller Tinder at du har fået en match og åbner her en simpel besked funktion.Du er også nødt til at udfylde din egen profil. Tinder trækker information fra din Facebook profil, som for eksempel job og uddannelse, men du kan vælge hvad der skal vises og skrive en kort tekst om dig selv. Du er hermed også nødt til at vælge et par billeder af dig selv, du kan trække disse fra din Facebook profil eller fra dit galleri fra din telefon.

Tinder vil også gøre sit bedste for at hjælpe dig med funktionen Smart Photos. Hvis du vælger at have den aktiv, vil funktionen over tid se hvilke at dine billeder som folk bedst kan lide og har reageret på og vil herefter automatisk rangere dine billeder så det bedste billede står som det første man ser. Dette fjerner alt gætværk der kan være med hvilket billede, er bedst at have først osv.

Du kan også forbinde din Tinder profil med både Instagram og Spotify. Dette vil vise dine seneste Instagram billeder på din Tinder profil (med et link til din Instagram) mens Spotify vil lade dig vælge din ”Ynglings sang” og lade andre brugere hører denne når de er inde på din profil.

Hvordan virker Super Likes og Boosts?

Siden Tinder blev lanceret, er der blevet tilføjet nye features for at give håbefulde singler flere muligheder.  Først er der ”Super Likes”. Du kan super like en anden bruger ved at trykke på den blå stjerne eller swipe opad på deres profil. I modsæt til almindelige og ”anonoyme” likes, vil dette sende en notifikation direkte til personen for at lade dem vide de har fået et super like og få chancen for at se din profil. Dette er en mere upfront vej at prøve at få matches på og nogle vil se dette som en smule for aggressiv og ligefrem måde at komme i kontakt på. Med en gratis konto kan du kun bruge et super like om dagen, så husk og brug det fornuftigt!

En af de andre tilføjede features er Boosts. Dette er en betalt mulighed der skubber din profil forrest i køen hos enhver Tinder profil i området i 30 minutter. Dette øger dermed muligheden for at du får matches over den næste halve time. Boosts er ikke billige, men du kan få tilbud på disse ved at købe pakker af fem eller ti. Du kan finde Boosts ved at trykke det lilla lyn ikon.

Hvad er Tinder Plus?

Hvis du er seriøs omkring brugen af Tinder til at få en match, så burde du måske overveje at investere i Tinder Plus. Dette er en Premium, betalt feature som tilbyder en række fordele for en månedlig betaling. Der er et par fordele med Tinder Plus: for det første gør det din profil reklame fri. Det giver dig også en ”gratis” boost om måneden og fem super likes om dagen, i stedet for blot én. Tinder Plus features indeholder en ”rewind” knap, så du kan fortryde dit sidste swipe hvis du fortryder dit valg og mulighed for at ændre din lokation. Dette er brugbart hvis du planlægger en ferie og du vil matche med andre brugere før du ankommer.

Den største fordel ved Tinder Plus er at den øger din like begrænsning. Normale brugere kan kun like et vist antal brugere om dagen før de skal vente 12 timer til de kan swipe igen. Dette er formentlig gjort for ikke at tillade alle at like alle omkring dem.

Det er ikke noget bestemt nummer du er tilladt at like da det er bestemt af en algoritme baseret på din typiske adfærd. Men Tinder Plus medlemmer kan swipe så meget de har lyst til.

Så hvad koster Tinder Plus? Dette er der ikke noget endelig svar på da prisen ændrer sig i forhold til algoritmen. Prisen er dog en del baseret på din alder, nu yngre du er, nu billigere er det. Når du har hentet appen og fået oprettet din profil vil vi meget gerne hører hvor meget Tinder vil have dig til at spendere på dit Plus medlemskab. Skriv det blot i kommentarfeltet herunder.Hvad er Tinder Gold?

Blot for at gøre tingene mere forvirrende, har Tinder også et andet tilkøbs medlemskab, Tinder Gold. Tinder Gold tilbyder alle de samme fordele som Tinder Plus, blot med to store tilføjelser; Likes You funktionen og Picks.

Likes You er hvad det lyder som. Dette lader dig se hvem der allerede har liket dig så du kan være sikker på at rette din opmærksomhed til de profiler du ved der har liket dig før du vælger at bruge dine swipes forgæves.

Picks er en nyere Tinder Gold feature. Denne viser dig en daglig liste af udvalgte profiler som er specielt udvalgt til dig ved hjælp af Tinder algoritmen. Du vil få picks hver dag (disse forsvinder efter 24 timer), med hver inkluderet et highlight fra deres profil, ting som ”Doktor” eller ”Eventyrlysten”. Du kan også betale ekstra for at få endnu flere picks hver dag. I skrivende stund er featuren stadig ved at blive implementeret. Så alt afhængig af hvor du befinder dig og om du bruger iOS eller android vil du muligvis ikke kunne se denne endnu.

Prisen for dette er et lille tillæg på Tinder Plus abonnementet. Tilbud for længere bindinger er også muligt og igen varierer dette også på baggrund af alder.

Hvad er Tinder Online?

Tinder var en af de første datingapps som flyttede singler fra mærkelige hjemmesider. De ser dog ud til at have lavet en online portal og flyttet sig selv til en hjemmeside. Virksomheden har lanceret Tinder Online, en web baseret version af appen designet til at give brugere adgang til Tinder selv hvis de ikke ejer en smartphone, eller bare ikke har adgang til en for et stykke tid. Man skal blot gå ind på Tinder.com og logge ind på sin konto. Du kan derefter bruge alle de normale funktioner, inkluderende super likes, boosts og rewind. Du kan også chatte med dine matches og selv redigere din profil.

Best af alt, er der ”work mode”. Denne knap åbner en semi-overbevisende imitation af Google Drive op hvis nu din chef skulle komme ind i lokalet eller forbi dit skrivebord på det forkerte tidspunkt.

Tinder hjemmeside

Hvad er Tinder Social?

Du kan måske husk at Tinder for et stykke tid siden kom med en ekstra funktionalitet kaldet Tinder Social. Denne lader dig oprette en gruppe med et par venner. I kan her sammen swipe igennem andre grupper for at finde brugere gruppen gerne vil matche med. Man kunne derefter starte en gruppe chat.

Hvis du leder efter Tinder Social i appen kan du blot stoppe nu. De fjernede denne feature i 2017. Her påstod de at den nye feature havde været en succes, men at featuren “didn’t fit cleanly with our future direction.”.

Hvorfor får jeg ingen matches på Tinder?

Tinder er en app som kræver begge parter, er klar på et match. Du kan derfor ikke blot oprette en profil, glemme appen og håbe folk vil like dig og kontakte dig. Dette er fordi besked funktionen kun åbnes når begge parter har liket hinanden. Du kan derfor ikke vide om nogen har liket dig hvis du ikke også liker dem. Så hvis du vil se resultater, må du åbne appen og komme i gang med at swipe.Hvad sker der hvis jeg Liker nogen på Tinder og de ikke Liker mig?

Der er ingen grund til at gemme dig i skam. Den eneste vej nogen vil vide at du har liket dem på Tinder er hvis de også har liket dig. Her kommer så en match og besked funktionen mellem jer vil blive aktiv. Så sæt dine standarder så høje som du har lyst til og like dem du vil.

Vil nogen vide hvis jeg ikke Liker dem på Tinder?

Lige som før, vil Tinder ikke fortælle dig hvis en har liket dig og hvem der ikke har liket dig. Personen som har liket dig vil efter nogle uger måske kunne tænke sig til at liket ikke var gengældt. Chancen for at personen også har liket andre er formentlig også ret stor og de vil derfor nok ikke have smidt alt deres håb kun på dig. Det er derfor en nem og skånsom vej at afvise folk på, så bare rolig.

Vil jeg møde en psykopat på Tinder?

Kun folk som du har liket er blevet tilladt at kontakte dig på Tinder. Der er derfor ingen chance for at du vil modtage en mærkelig række beskeder. Hvis nogen som du har matchet med gør det kan du blokere dem. Men du skal stadig indfinde dig med samme regler som på enhver anden dating side. Du ved aldrig helt hvem du er gået med til at møde indtil i mødes.


Vi håber dette indlæg gav dig den information du søgte. Du er altid velkommen til at efterlade en kommentar med tilføjelser, rettelser eller feedback.

Vil du gerne læse mere om dating kan du med fordel tage et kig på 4 regler for at overlever dating og hvis du vil forbedre dit game kan du også læse om hvordan man kysser rigtig.

God dag!

Reklame:
4 replies
 1. lisencetokiss
  lisencetokiss siger:

  53 årig kvinde:
  tinder plus: 159
  tinder gold: 239
  Jeg mangler dog en tjeneste, hvor jeg kan se alle (aktive) med en profil på tinder….

  Svar
 2. Erifa
  Erifa siger:

  Jeg er 59 og forsøgte at finde ud af, hvad Tinder er.

  Desværre er jeg teknisk debil og de forskellige funktioner virkede misvisende. Pludselig dukkede flere beskeder op med, at jeg skulle betale 175,- så 230,- og derefter indkom stigende beløb !!

  Jeg er blevet mere forskrækket over at ha været omkring Tinder end godt er 😦

  Svar
 3. Helena
  Helena siger:

  Kan billeder automatisk blive uploaded eg fra Google photo, iPhone, fb eller skal man ALTID aktivt lægge billeder op på tinder?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply