Hvordan fungerer smart belysning
Reklame:

Disclaimer: Dette er et sponsoreret indlæg.


Rigtig mange er i dag begyndt at tilføje intelligente enheder til deres boligindretning. De kan nemlig lette hverdagen på mange forskellige måder. Disse produkter går ofte under betegnelsen Smart Home. Der findes et hav af forskellige smart hjem-produkter, så du kan vælge dine favoritter, og du kan selv vælge hvad der skal være nemmere at bruge i dit hjem.

Faktisk har Smart Home produkter været iblandt os i lang tid. Chromecast var én af de første løsninger der tilbød at gøre vores hverdag lettere ved at fjerne behovet for tilslutning til vores TV via en masse kabler.

Når det kommer til at opbygge et smart hjem, så er smart belysning dog ofte en af de ting, som mange starter med. Det skyldes blandt andet at denne type af belysning kan være med til at reducere elregningen, men også fordi det gør det nemmere at betjene dit hjems lamper.

Sådan fungerer smart belysning

Det smarte hjem er et hjem der er automatiseret og personliggjort på en helt unik måde. De forskellige Smart Home løsninger lader dig blandt andet ændre på lyset som dine pærer giver, frem for blot at tænde og slukke. Du kan tilmed styre det hele fra din telefon, hvis du installerer produkterne korrekt. Nogle produkter tillader dig også at ændre farverne på dine pærer.

Smart hjem produkter inviterer brugeren til at være kreativ. Der kan laves forskellige programmer hvor man med ét tryk kan ændre al belysning i ens hjem eller et rum til en hel specifik stemning. Det kan være en super smart løsning for mange, især i soveværelset. Soveværelset har nemlig mange forskellige funktioner, især i mindre hjem. Her sover vi, vi gør os klar til dagen og prøver tøj om morgenen. Men det er også her vi ser serier, hygger og gør klar til at sove.

Derfor kan et Smart Home der er nemt at tilpasse, være en god løsning til at få det meste ud af dit hjem. Smart belysning hjælper dig også med at bruge dine pærer så effektivt som muligt, hvilket både hjælper på strømforbruget, og forlænger dine pærers levetid. Der findes selvfølgelig også mange andre råd til at spare på energiregningen hvis man ønsker det, men smart belysning kommer med andre fordele end blot at være en energibesparende løsning.

Philips Hue er et godt valg som intelligent belysning

Philips Hue er en intelligent belysningsløsning. Denne løsning giver dig mulighed for at automatisere belysningen i dit hjem, så du kan skabe den helt rigtige stemning og atmosfære.

Du kan styre belysningen lige meget, om du sidder derhjemme, eller om du er på farten. Denne belysningsløsning fungerer via dit trådløse netværk. Og selve betjeningen sker for eksempel med hjælp fra en app, bevægelsessensorer eller lysdæmperkontakter.

Placér smart belysning i alle rum i boligen

Smart belysning, såsom Philips Hue, er ikke lavet til et specifikt rum i dit hjem. Tværtimod kan du indrette hele din bolig med denne type belysning. Så hvis du gerne vil have smart belysning i både køkkenet, stuen, på badeværelset samt andre steder, er der mulighed for det.

Du kan f.eks. vælge at placere philips hue spots i dit køkken og en flot pendel i din stue. Det kommer udelukkende an på, hvad du mener vil være bedst for dig og din husstand.

Fordelen med smart belysning er desuden, at du kan automatisere lyset, hvis du har lyst til det. Det vil sige, at du ikke behøver at tænde og slukke lyset selv. Det sker skam helt automatisk i henhold til dine indstillinger.

Har du glemt at slukke lyset i stuen, og er du allerede gået i seng, eller står lyset stadig tændt, når du er taget på arbejde, skal du ikke bekymre dig om dette. Du kan eventuelt slukke lyset via din mobiltelefon, eller lyset vil slukke af sig selv, hvis du har automatiseret det.

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply