Hvordan smutter man mandler?
Reklame:

Mandler er altid fantastiske at have på hånden. De bruges ikke kun i søde og salte opskrifter, men de gør også en god snack og en velsmagende pynt til utallige måltider. De er også fremragende til at lave plantebaseret mælk.

Mens nogle mennesker foretrækker at bruge u-smuttede mandler med deres lysebrune skind, er der andre, der foretrækker smag, farve og udseende af en smuttet mandel.

Men, at pille mandler kan ofte være en kedelig proces. Hvad er den bedste måde at skrælle/pille/smutte mandler på? Det kan du læse lige her under.Pillede mandler

Hvordan skræller man mandler uden udstyr?

Hands down, den nemmeste måde at smutte mandler på er at efterlade dem i vand natten over. Placer mandlerne i en stor skål og dæk med et par centimeter vand. Om morgenen skal du blot dræne mandlerne og gnide skræl af med fingrene. Det vil smutte lige ud!

Mens denne metode er meget effektiv er den også meget tidskrævende. Nedenfor er flere metoder, du kan prøve, hvis du ikke har så meget tid.

Hvordan smutter man mandler med varmt vand?

Tag en gryde og fyld den med vand. Opvarm vandet, og fjern gryden fra varmen, så snart koge temperaturen er nået. Placer mandlerne i det varme vand i et par minutter, dræne så og hurtigt smut mandlerne under koldt vand. På dette tidspunkt skal du blot påføre et lille tryk på den nederste del af mandlen, skrællen mod spidsen vil så adskilles fra mandelen.

Læg mandlerne på en klud og tør dem ved at presse dem med et håndklæde.

Hvordan piller man mandler med en mikrobølgeovn?

Den samme fremgangsmåde kan udføres ved hjælp af en mikrobølgeovn. Tag en mikrobølge, en sikker beholder og fyld beholderen med ca. 300 ml (1 1/4 kop) vand. Derefter sætte den i mikrobølgeovnen og vandet bringes i kog.

For at fjerne skrællen fra mandler er det tilstrækkeligt at placere mandlerne i det kogte vand, genindsæt beholderen i mikrobølgeovnen og lad det koge i højst to minutter.

Dræne mandler og tag dem under koldt vand. Tør dem med et håndklæde og skræl dem ved at trykke på bunden af mandlerne med fingrene.Jeg håber dette indlæg hjalp til til at få smuttet dine mandler. Hvis du kender til flere metoder er du mere en velkommen til at skrive en kommentar og så kan vi tilføje det til listen.

God dag!

Reklame:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply